Wins of Fortune - recension, RTP och speltips!

9.3

Översikt

Titel
Wins of Fortune
Tillverkare
Quickspin
RTP
96.5%
Lägsta insats
2.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

Wins of Fortune

Spelautomater

Wins of Fortune är en rolig spelautomat med ett lite annorlunda, orientaliskt tema som skapats av Quickspin. Den vackra bakgrunden består av en glimrande flod och du kan även skymta ett tempel och grönskande kullar i fjärran. Wins of Fortune har färgsprakande grafik som känns anime-inspirerad till viss del då symbolerna på hjulen har ett tecknat utseende. Du vinner genom att koppla samman likadana symboler och varje gång detta sker aktiveras re-spins. Med lite tur fortsätter du vinna fram till du triggar Super-omspinn som spelas på fullt expanderande hjul. Testa lyckan i Wins of Fortune och se om du har turen på din sida!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Wins of Fortune

Wins of Fortune har en lite annorlunda hjullayout med olika antal rader beroende på vilket hjul det handlar om, och hjullayouten ser närmare bestämt ut så att det finns 5 hjul medan antalet rader är upplagt enligt 3, 3, 4, 4 och 5. De 4 högvinstsymbolerna i spelet utgörs av en apliknande man som påminner mycket om den legendariska hjälten i Yggdrasils Legend of the Golden Monkey i täten följt av en man med röd hatt, en grönklädd gris och en blå man med skägg. Lågvinstsymbolerna består av 5 ädelstenar i färgerna rosa, blå och slutligen tre nyanser av grönt. Wild-symbolen är i sin tur guldfärgad och röd, och har Wild skrivet på. Den ersätter även alla andra symboler i spelet. Du kan satsa mellan 2 kr och 1000 kr per spelrunda i Wins of Fortune, så se till att du ställt in en lagom insats innan du börjar spela.

Hur du vinner i Wins of Fortune

Det finns inget fast antal vinstlinjer i Wins of Fortune, utan antalet vinstvägar ökar varje gång du vinner och i huvudspelet snurrar du med 76 sätt att vinna. Först och främst så måste minst 3 identiska symboler landa i anslutning till varandra på intilliggande hjul med start från hjul nummer 1 för att du ska få en vinst. Varje vinst aktiverar dessutom re-spins med expanderande hjul och på omspinn 1 är det 90 vinstvägar som gäller medan omspinn 2 spelas med 154 vinstlinjer, omspinn 3 spelas med 164 vinstlinjer och omspinn 4 spelas sist men inte minst med 259 sätt att vinna. Vad som händer om du vinner på ditt fjärde omspinn kan du läsa mer om längre ner!

Re-spins på alla vinster

Varje gång det landar en vinnande kombination i huvudspelet så aktiveras re-spins i Wins of Fortune, och antalet vinstvägar ökar som bekant för varje omspinn du spelar. När re-spins aktiveras så förflyttar sig alla vinstsymboler ett hjul åt vänster i taget och ger samtidigt plats åt ytterligare hjul som fyller på från höger, medan resterande symboler stannar kvar på sina positioner för ett omspinn. Du belönas med ytterligare re-spins i kombination med att hjulen expanderar allt mer så länge du fortsätter vinna på dina omspinn, och dina vinster betalas även ut efter varje enskilt omspinn. Spelplanen kan växa upp till 5x5 hjulpositioner vilket kräver 4 re-spins på raken, och vinner du på ditt fjärde omspinn så aktiverar du Super-omspinn.

Super-omspinn i Wins of Fortune

Efter ditt fjärde vinnande omspinn på raken aktiveras alltså Super-omspinn. Här låses alla vinnande symboler fast på sina positioner, och du fortsätter få fler re-spins så länge du fortsätter vinna. Du får alltså re-spins hela vägen fram tills det inte landar några fler vinnande symboler på ett Super-omspinn, och detta kan innebära riktigt fina vinster!

Slutsats

Wins of Fortune är i det stora hela en underhållande spelautomat och vi gillar att det inte liknar många andra casinospel, på grund av hjullayouten. Spänningen hålls konstant vid liv eftersom du hela tiden ivrigt kommer vänta på att de vinnande kombinationerna ska starta re-spins, och när du väl har vunnit så är spänningen minst lika olidlig eftersom hjulen då börjar expandera och ge dig allt fler sätt att vinna på. Gillar du dessutom både temat och utseendet i Wins of Fortune så har Quickspin även släppt Sakura Fortune som nosar på ett liknande, orientaliskt tema med minst lika stora rikedomar. Tycker du om Wins of Fortune gör du med andra ord helt klart rätt i att även testa på Sakura Fortune.

Contact
Contact
8.9

Contact från Play’n GO är en mycket spännande spelautomat med aztekiskt tema. Contact bjud......

Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......