Wild-O-Tron 3000 - recension, RTP och speltips!

8.1

Översikt

Titel
Wild-O-Tron 3000
Tillverkare
NetEnt
RTP
96.0%
Lägsta insats
2.00 kr
Högsta insats
2,000 kr
Spelautomater

Wild-O-Tron 3000

Spelautomater

Välkommen till NetEnts egna skrotgård för robotar! I Wild-O-Tron 3000 handlar allt om just diverse olika pipande och surrande robotar. Spelet har ett retrofuturistiskt tema och utspelar sig på 1960-talet. Det står en stor maskin på den högra sidan om spelplanen och med lite tur hoppar den igång då och då, vilket i sin tur hjälper dig att skapa fler vinnande kombinationer. I Wild-O-Tron 3000 väntar bland annat 7 staplade robotsymboler, 1 spännande wild-symbol och en unik så kallad Wild-O-Tron-funktion. Denna spelautomat påminner dessutom en del om Quickspins BigBot Crew där handlingen också kretsar kring robotar, men NetEnt har satsat mer på att leverera sköna retrovibbar. Sätt igång med att bygga din egen robot och plugga i kontakten i Wild-O-Tron 3000!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Wild-O-Tron 3000

Wild-O-Tron 3000 spelas på det klassiska 5 hjul och 3 rader, med 20 fasta insatslinjer som betalar längst från vänster till höger. Standardsymbolerna i Wild-O-Tron 3000 utgörs av 7 stycken robotar i olika färger. Varje robot består av 3 delar, och varje symbol kan med andra ord antingen landa staplad och täcka ett helt hjul eller bara delvis och täcka en eller två hjulpositioner. Wild-symbolen kommer i form av en högteknologisk kula med ett lysande blått W på, och denna symbol substituerar för alla robotsymboler i spelet. Du kan justera insats mellan 2 kr och 2000 kr per spelrunda, och detta är även det allra första du ska göra innan du sätter igång och mekar med robotarna!

Wild-O-Tron-funktionen

Den så kallade Wild-O-Tron-funktionen är utan tvekan spelets huvudattraktion i egenskap av ensam bonusfunktion, och här kan du vinna stort! Det finns en chans att Wild-O-Tron-funktionen aktiveras helt slumpmässigt inför varje snurr och du kan med andra ord aldrig veta när det är dags nästa gång. När funktionen aktiveras startar maskinen till höger om spelplanen och skickar ut elektriska signaler kring hjulen medan de snurrar vidare. Det som sker därefter är att alla förekomster av mellan 1-6 robotsymboler förvandlas till wild-symboler innan hjulen stannar. När Wild-O-Tron-funktionen aktiverats så tänds även lamporna på maskinen och lyser med färgerna för de omvandlade symbolerna.

Slutsats

Wild-O-Tron 3000 är kort och gott en simpel spelautomat med en enda bonusfunktion, relativt låg återbetalningsprocent på 96.0% och diverse märkliga mekaniska ljud. Wild-O-Tron-funktionen kan leda dig till stora vinster om ett flertal av de omvandlade wild-symbolerna landar synliga på hjulen, men det är tyvärr inte tillräckligt för att hålla spänningen vid liv efter ett antal rundor. Är du en spelare som uppskattar många olika bonusfunktioner och när det händer mycket i en spelautomat, så kommer Wild-O-Tron 3000 förmodligen inte direkt bli ditt nya favoritspel.

Raging Rex
Raging Rex
8.9

Play’n GO har grävt fram en förhistorisk och fantastisk spelautomat i form av Raging Rex!......

The Wiz
The Wiz
8.3

The Wiz är namnet på den magiska spelautomat ELK Studios släppte i början av 2019. Spelet......

Trolls Bridge
Trolls Bridge
9.7

Trolls Bridge utgör Yggdrasils första spelsläpp för år 2019, och det råder inga tvivel om......

Divine Dreams
Divine Dreams
9.2

Divine Dreams är en harmonisk och spirituell spelautomat från Quickspin, som utspelar sig......

Turn Your Fortune
Turn Your Fortune
8.9

Turn Your Fortune är en magiskt vacker spelautomat från NetEnt, som är inspirerad av den f......