Wild Heist at Peacock Manor - recension, RTP och speltips!

9.5

Översikt

Titel
Wild Heist at Peacock Manor
Tillverkare
Thunderkick
RTP
96.1%
Lägsta insats
1.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

Wild Heist at Peacock Manor

Spelautomater

Brottslighet och stöld är temat i Wild Heist at Peacock Manor från Thunderkick, där du får hjälpa till att genomföra en till synes omöjlig stöldkupp på Peacock Manor tillsammans med de 4 bovarna som är hjärnorna bakom det hela. Detta är utan tvekan den största kuppen i historien för svenska casinosajter och allt är redan planerat in i minsta detalj - det enda du behöver göra är att klicka på spinn-knappen för att påbörja äventyret! Symbolerna som rullar på hjulen är snyggt tecknade och det bjuds bland annat på ett bonusspel med freespins och Pick Screen där du får välja kort som förbättrar dina gratisspinn. Det finns dessutom 3 olika wild-funktioner och en Mysteriefunktion så ta fram din lömskaste sida och dina allra fulaste knep, för det kommer behövas när du tar dig an kuppen i Wild Heist at Peacock Manor!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Wild Heist at Peacock Manor

I denna spelautomat finns 17 vinstlinjer uppdelat på 5 hjul och 3 rader, och du kan satsa mellan 1-1000 kr per spelrunda. Bland de 10 standardsymboler i Wild Heist at Peacock Manor hittar vi först den ståtliga, gyllene påfågeln som täcker alla de 3 positionerna på ett hjul när den landar helt. Därefter följer de 4 brottslingarna med röd, lila, grön och blå bakgrund i minskande värdeordning samt A, K, Q, J och 10. Wild-symbolen ersätter i vanlig ordning alla övriga symboler i spelet, förutom scatter-symbolen som i sin tur kan hjälpa dig att aktivera bonusspelet. Scatter-symbolen har en nyckel som motiv medan wild-symbolen kan dyka upp i ett flertal olika utformningar, vilket du kan läsa mer om här nedanför!

Wild-funktioner

Det finns totalt tre olika wild-funktioner i Wild Heist at Peacock Manor och den första av dessa är Wild Reels, som hör till wild-symbolen med den röda bakgrunden. När denna wild-funktion aktiveras kan upp till 3 hela hjul täckas av wild-symboler. Random Wilds hör i sin tur till den lila wild-symbolen, och denna funktion medför att upp till 7 stycken wild-symboler placeras ut på slumpmässiga hjulpositioner. Aktiveras Random Wilds under bonusspelet så kommer det att placeras ut ett antal Random Wilds under varje gratisspinn, vilket kan hjälpa dig ordentligt på traven med att skapa grymma vinstkombinationer!

Walking Wilds är den sista wild-funktionen i spelet, och den hör ihop med den blåa wild-symbolen. När funktionen aktiveras förflyttar sig wild-symboler ett steg åt vänster per spinn tills de försvinner helt från spelplanen och du får då även re-spins så länge det finns en Walking Wild kvar på spelplanen. I huvudspelet kan du när som helst aktivera Mysteriefunktionen, helt enligt slumpen, vilket antingen ger en Random Wild, Wild Reel eller Walking Wild!

Bonusspel i Wild Heist at Peacock Manor

På höger sida om spelplanen finns tre nycklar i ett lås, och när du vrider om alla tre aktiveras bonusspelet i Wild Heist at Peacock Manor. Det krävs med andra ord minst 3 scatter-symboler med nyckeln som motiv för att trigga bonusspelet och detta ger 7 inledande freespins. Innan du börjar spinna gratis så kan dina gratissnurr förbättras av de kortval du får göra i Pick Screen. Du får välja lika många kort som det antal scatter-symboler du aktiverade bonusen med, och som mest kan du få göra 5 val.

Bakom korten gömmer sig antingen extra gratissnurr, vinstmultiplikatorer, Mysteriefunktion eller att en av karaktärssymbolerna förvandlas till en wild-symbol under hela bonusspelet. Landar det sedan minst 2 ytterligare scatter-symboler under bonusspelet så belönas du med ett re-pick, vilket innebär att du får välja fler kort. Tack vare det faktum att du själv får välja dina kort i bonusspelet så blir varje bonus-omgång både unik och riktigt spännande!

Slutsats

Thunderkick blandar humor med spänning på ett riktigt bra sätt i Wild Heist at Peacock Manor, och det krävs troligtvis inte många spinn för att du ska fastna för spelet. Det allra bästa med denna spelautomat är det faktum att varje runda av bonusspelet är unik, vilket är ytterligare en anledning till att det är svårt att tröttna mellan spinnen. Får du däremot ett sug efter att testa ett annat slotsspel där du är kronan på verket i en storslagen kupp så har Wild Wild West: The Great Train Heist allt du letar efter. Se först till så att din verktygslåda är välutrustad med både kofot och dynamit innan du testar lyckan i Wild Heist at Peacock Manor!

Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......

Scudamore's Super Stakes
Scudamore's Super Stakes
9.8

Scudamore’s Super Stakes från NetEnt är helt klart det rätta spelet för dig som älskar far......