Well of Wonders - recension, RTP och speltips!

8.9

Översikt

Titel
Well of Wonders
Tillverkare
Thunderkick
RTP
96.1%
Lägsta insats
1.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

Well of Wonders

Spelautomater

Har du länge letat efter ett lite annorlunda slotsspel, som skiljer sig från massan? I så fall har du hittat helt rätt i det magiska Well of Wonders från Thunderkick! Well of Wonders är en färgsprakande spelautomat där du får chansen att berätta dina innersta önskningar för önskebrunnen. Har du lite tur så kan det hända att de går i uppfyllelse till ljuden av fågelkvitter och avslappnande musik. Det finns dessutom ett par roliga spelfunktioner som kan belöna dig rikligt på din väg genom skogen, och bland dessa väntar re-spins, multiplikatorer och en slumpmässig Fairy-funktion!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Well of Wonders

Hjullayouten ser lite annorlunda ut i Well of Wonders och det ser närmare bestämt ut så att 7 stycken symboler kastas ur den magiska önskebrunnen varje spinn, och brunnen står mitt på spelskärmen omgiven av den grönskande skogen. Det finns inte heller några klassiska vinstlinjer i detta slotsspel utan det som krävs är att minst 3 identiska symboler dyker upp samtidigt för att du ska vinna. Well of Wonders skiljer sig således en hel del från de allra flesta slotsspel du kan hitta hos våra svenska casinosidor, vilket bara gör att det känns än mer intressant!

Standardsymbolerna i spelet består av 9 vackra ädelstenar i olika färger och wild-symbolen utgörs i sin tur av ännu en spännande sten med ett enkelt W på. Wild-symbolen ersätter alla andra symboler i vinnande kombinationer. Innan du aktiverar den magiska brunnen och får den att börja skicka ut ädelstenar så ska du justera din insats, och du kan satsa från 1 kr upp till 1000 kr per spelrunda.

Well of Wonders re-spins

Funktionen med re-spins i Well of Wonders ger dig chansen att landa ännu bättre vinster på ett och samma spinn. När re-spins aktiveras så försvinner alla vinnande symboler och ersätts av nya symboler som dyker upp från brunnen. Du får med andra ord chansen att landa fler vinster, och för varje omspinn så dubblas även din utbetalning med hjälp av multiplikatorer. Vinstmultiplikatorn ökar steg för steg upp till som mest 32x, och lyckas du ta dig hela vägen hit kommer det garanterat rassla till ordentligt på kontot!

Fairy-funktionen i Well of Wonders

Fairy-funktionen kan aktiveras när som helst på ett snurr i huvudspelet helt enligt slumpen. Det går inte heller att missa när funktionen drar igång eftersom det då dyker upp en magisk fe för att hjälpa dig. Får du ingen vinst på det spinn som spelas efter att fen har dykt upp så aktiverar hon ett omspinn. Under detta re-spin så kommer alla de symboler som förekommer i singular att försvinna för att istället ersättas med nya symboler. Fe-symbolen kan dessutom göra detta så många gånger hon bara behagar innan hon försvinner, och som du säkert förstår så innebär detta att du kan lyckas kamma hem betydligt mycket bättre vinstkombinationer!

Slutsats

Well of Wonders är utan tvekan en magisk spelautomat med bra vinstpotential. Det som fångar ögat ordentligt är utan tvekan grafiken och de lysande färgerna. Vi uppskattar även att spelet skiljer sig från merparten av alla de klassiska spelautomater som finns på nätet genom att varken ha vanliga hjul eller några vinstlinjer. När re-spins drar igång och multiplikatorn börjar ticka på behöver du bara luta dig tillbaka och se hur vinsterna rullar in. Gör dig redo för en annorlunda spelupplevelse i Well of Wonders!

Rocket Fellas Inc
Rocket Fellas Inc
8.5

Rocket Fellas Inc är en bullrig spelautomat från Thunderkick, som utspelar sig långt ner u......

Valkyrie
Valkyrie
9.6

Deras uppdrag har stått skrivet i stjärnorna sedan tidernas begynnelse – att bestämma vem......

Jingle Spin
Jingle Spin
9.7

Jingle Spin är en festlig och julig spelautomat från NetEnt. Lyssna till ljudet av den knä......

Banana Rock
Banana Rock
9.6

Det är dags att höja volymen och rocka loss till apornas största hits genom tiderna i en r......

Baron Samedi
Baron Samedi
9.6

Buga dig inför den mäktiga härskaren över de dödas själar - Baron Samedi! Träd in i en mag......