Royal Masquerade - recension, RTP och speltips!

8.6

Översikt

Titel
Royal Masquerade
Tillverkare
Play'n GO
RTP
96.0%
Lägsta insats
0.10 kr
Högsta insats
200 kr
Spelautomater

Royal Masquerade

Spelautomater

I Royal Masquerade från Play’n GO slungas vi tillbaka till det extravaganta och eleganta 1600-talet! Det bjuds in till en kunglig maskeradbal där gästerna överträffar varandra med hänförande kostymer och masker – och även du är inbjuden. Dyker det upp minst 3 scatter-symboler på ett spinn belönas du med Win Spins där varje spelrunda ger en garanterad vinst, och känner du dig lite extra våghalsig kan du testa på Gamble-alternativet där en korrekt gissning multiplicerar din insats. Ta på dig din allra vackraste mask och sätt fart på hjulen för en oförglömlig kväll i Royal Masquerade!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Royal Masquerade

Den lyxiga festen i Royal Masquerade utspelar sig på 5 hjul, 3 rader och med 10 stycken fasta vinstlinjer som betalar med start längst ifrån vänster mot höger. De 5 högvinstsymbolerna i spelet utgörs av gäster på den storslagna maskeraden enligt man med orange detaljer, kvinna med rosa detaljer, man med en narrmössa i grönt, kvinna med lila utstyrsel samt en blåklädd man som spelar instrument. Lågvinstsymbolerna som rullar på hjulen utgörs i sin tur av A, K, Q, J och 10 i minskande värdeordning. Det finns även en wild-symbol som symboliseras av en mask med en lång näbbliknande näsa, och dessa symboler ersätter alla övriga symboler i Royal Masquerade bortsett från scatter-symboler. Scatter-symbolen utgörs av den elegantaste av masker, med vackra gulddetaljer och lilaskimrande inslag. Det är genom scatter-symbolen du når spelets bonusrunda med Win Spins, men mer om det lite längre ner!

Innan du svidar om till din kostym i Royal Masquerade så ska du ställa in den insats du vill spela med, och det gör du enkelt genom att välja myntvärde från 0.01 upp till 2.00 samt antalet linjer mellan 1-10. Ett Gamble-alternativ finns tillgängligt varje gång du landar en vinst i Royal Masquerade, och här kan du försöka flerdubbla den vinst du landat. Vill du testa på Gamle-alternativet så klickar du helt enkelt på ”Gamble”-knappen som dyker upp vid vinst. Du väljer sedan om du vill satsa på kortfärg eller kortsvit och gissar du rätt på färg multipliceras din insats med 2x och gissar du rätt på svit så vinner du istället 4x din insats. Gissar du rätt får du välja om du vill satsa igen eller fortsätta spela, och du kan dubbla eller fyrdubbla din insats upp till 5 gånger och upp till en maximal vinst på 2500 mynt.

Royal Masquerade Win Spins-funktion

Landar det 3 eller fler scatter-symboler på ett och samma spinn i basspelet så belönas du med 5 stycken så kallade Win Spins. Denna funktion återfinns bland annat i det högtidliga Holiday Season, som Play’n GO släppte under 2016. Under Win Spins-omgången är du garanterad en vinst på varje snurr och varje gång det dyker upp en ytterligare scatter-symbol på hjulen under bonusspelet så belönas du med 2 extra Win Spins. Som mest kan du återaktivera bonusfunktionen upp till 20 totala Win Spins, och den potentiella maxvinsten ligger på svindlande 500 000 mynt!

Slusats

Royal Masquerade är en riktigt trevlig spelautomat full av möjligheter och elegans. Både Win Spins-funktionen och Gamble-alternativet ger dig chansen att krydda din spelupplevelse ytterligare, vilket alltid är välkommet. Gillar du dessutom temat i Royal Masquerade så kommer du definitivt även tycka om Battle Royal, som också är en Play’n GO-produktion!

Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......

Scudamore's Super Stakes
Scudamore's Super Stakes
9.8

Scudamore’s Super Stakes från NetEnt är helt klart det rätta spelet för dig som älskar far......