Reel Rush - recension, RTP och speltips!

8.0

Översikt

Titel
Reel Rush
Tillverkare
NetEnt
RTP
96.9%
Lägsta insats
5.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

Reel Rush

Spelautomater

Reel Rush från NetEnt bjuder på en härlig 90-talskänsla med glada färger och fruktiga symboler. Spelet påminner dessutom en hel del om de tidiga versionerna av tv-spelet Super Mario, som spelades på Nintendo. Reel Rush har dock betydligt mycket lugnare bakgrundsmusik än vad Super Mario-spelen bjuder på, och i Super Mario kan du ju inte heller vinna riktiga kontanter vilket du kan göra i Reel Rush! I Reel Rush aktiverar dessutom varje vinst re-spins där hjulen expanderar, och har du lite tur får du 5 re-spins på raken vilket i sin tur aktiverar freespins-rundan. Gör dig redo för en riktigt färgsprakande spelupplevelse i Reel Rush!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar & vinner i Reel Rush

Reel Rush har en lite annorlunda hjullayout och fler hjulpositioner låses upp när du aktiverar re-spins. Som mest kommer du dessutom få chansen att spela med 3125 sätt att vinna när spelplanen expanderat till fullo. Du kan satsa mellan 5 kr och 1000 kr per spelrunda och det hela går ut på att matcha likadana symboler på intilliggande hjul med start längst från vänster. Det krävs närmare bestämt minst 3 identiska symboler på raken för att du ska få en vinst.

Det finns 6 högvinstsymboler som utgörs av fyrkantiga frukter och de går enligt jordgubbe, ananas, citron, vattenmelon, vindruva och plommon. Dessa symboler följs av 5 lågvinstsymboler som i sin tur utgörs av runda stenar i färgerna röd, orange, gul, grön och lila. Wild-symboler i Reel Rush är också kvadratisk och den har ordet Wild skrivet på sig i kombination med en guldstjärna. Wild-symbolen kan dyka upp på hjul nummer 2, 3, 4 och 5 under både huvudspelet och freespins-rundan, och den ersätter alla andra symboler i hela spelet.

Freespins & re-spins i Reel Rush

När du aktiverar re-spins i Reel Rush så öppnas hjulen och expanderar steg för steg, på ett liknande sätt som i Tiger Rush från Thunderkick där spelplanen också blir större när bonusen drar igång. Ett första re-spin aktiveras varje gång det landar en vinst. Du fortsätter sedan få fler re-spins så länge du fortsätter vinna på ditt föregående re-spin, samtidigt som hjulen expanderar steg för steg. På ditt första omspinn öppnas hjulen upp så att du spelar med 135 sätt att vinna, på omsnurr nummer 2 spelar du med 405 sätt att vinna, på det tredje omsnurret spelar du med 675 sätt att vinna, på det fjärde spelar du med 1125 sätt att vinna och på det femte spelar du med 1875 sätt att vinna.

Lyckas du landa en vinnande kombination på ditt femte omsnurr så triggas 8 stycken freespins. När spelplanen expanderat helt och freespins aktiverats så spelar du alltså på 5 hjul och 5 rader, och det är här du får spela med hela 3125 sätt att vinna. Vinstpotentialen ökar avsevärt när du når freespins-rundan och varje spinn kommer garanterat få det att pirra till lite i magen!

Slutsats

Reel Rush bjuder för det första på en relativt hög återbetalningsprocent, som ligger på 96.9%, och det är såklart alltid ett välkommet inslag. Vi gillar även att det finns både re-spins och freespins att vinna i spelet. Det skadar inte heller att du som mest kan vinna upp till så mycket som hela 480 000 mynt! Du kan spela Reel Rush via både dator, mobil och surfplatta så det spelar ingen roll var du befinner dig – du kan alltid surfa in till ditt favoritcasino för en nostalgisk 90-talstripp i Reel Rush!

Contact
Contact
8.9

Contact från Play’n GO är en mycket spännande spelautomat med aztekiskt tema. Contact bjud......

Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......