Not Enough Kittens - recension, RTP och speltips!

9.2

Översikt

Titel
Not Enough Kittens
Tillverkare
Thunderkick
RTP
96.1%
Lägsta insats
1.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

Not Enough Kittens

Spelautomater

Akta dig för hårbollar! Not Enough Kittens från Thunderkick bjuder på en riktigt mjuk och gosig spelupplevelse, och kan du inte få nog av katter så är du inte ensam. Professorn på P.U.S.S har nämligen helt tappat fattningen när det gäller katter. Hon sitter och rattar laboratoriet ovanför spelplanen, som du ser ur ett fågelperspektiv, och när kattsymbolerna dubblas rycker lite lätt i ögat på henne av glädje. I Not Enough Kittens spelas väldigt trevlig musik i takt med att du spinner, och både symbolerna och bakgrunden bjuder på härliga färger. Thunderkick är väldigt påhittiga när det handlar om att hitta på lustiga teman till sina slotsspel och de har än en gång bevisat att de fortfarande har den rätta känslan! I Not Enough Kittens väntar dubbla symboler och ett freespins-spel med upp till 25 gratisspinn att börja med.

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Not Enough Kittens

Not Enough Kittens spelas på 5 hjul och 3 rader med 35 vinstlinjer. Du kan satsa från 1 kr upp till 1000 kr per spinn, vilket är helt okej och väldigt vanligt när det handlar om klassiska spelautomater. Högvinstsymbolerna som rullar på hjulen i Not Enough Kittens utgörs givetvis av katter, vad annars? Den svarta katten med röd mössa är värd mest, följt av den vita katten, den orange katten och den bruna katten. Bland lågvinstsymbolerna finns garnbollar i färgerna gul, orange, rosa, lila och blå. Wild-symbolen i spelet har bara ett W som motiv och den substituerar för att övriga symboler bortsett från scatter-symbolen, som i sin tur kan ge dig freespins. Scatter-symbolen har därför ett rosa F som motiv tillsammans med ordet Freespins skrivet i orange.

Dubbla symboler

Varje gång en wild-symbol ingår i en vinst med en av kattsymbolerna så förvandlas den ensamma kattsymbolen till en dubbelsymbol med 2 katter i korgen - glöm inte att 2 katter alltid är bättre än bara 1 oavsett om det handlar om ett casinospel eller riktiga livet! Wild-symboler i vinster med kattsymboler räknas dessutom alltid som dubbla wilds, så med lite tur kan du landa riktigt fina vinster med dubbelsymbolerna.

Not Enough Kittens freespins

Freespins-spelet i Not Enough Kittens är helt klart spelets höjdpunkt, och det är näst intill omöjligt att inte spinna nöjt när det aktiveras! Det är närmare bestämt 3 eller fler scatter-symboler på ett spinn som aktiverar freespins-spelet, och hur många gratisspinn du får beror på det antal scatters som aktiverar bonusen. Det ser närmare bestämt ut såhär:

3 scatters ger 10 freespins.
4 scatters ger 15 freespins.
5 scatters ger 20 freespins.
6 scatters ger 25 freespins.

När du aktiverar freespins-spelet så skickas du in i en fluffig omgivning med moln som omger hjulen. I molnen finns både möss, fiskar och fåglar – med andra ord allt sådant som katter älskar! Wild-symboler förekommer dessutom i travar om 3 under freespins-spelet, och du kan även återaktivera freespins om minst 3 scatter-symboler dyker upp på hjulen. Det antal ytterligare freespins du får går i enlighet med samma lilla vinsttabell vi beskrivit ovan.

Slutsats

Not Enough Kittens är en väldigt söt och charmig spelautomat. Det är näst intill omöjligt att vara på dåligt humör så fort du dragit igång hjulen, och både grafiken och spelfunktionerna är av högsta kvalitet. Not Enough Kittens kan även spelas via dator, mobil och surfplatta vilket alltid är ett extra plus i kanten. Känner du däremot att du vill du ha ännu mer av dessa små söta, lurviga varelser så får du inte heller missa Copy Cats från NetEnt som också kryllar av katter. Frågan som återstår nu är bara: Kan det någonsin bli för mycket katter? Ta reda på svaret själv i Not Enough Kittens!

Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......

Scudamore's Super Stakes
Scudamore's Super Stakes
9.8

Scudamore’s Super Stakes från NetEnt är helt klart det rätta spelet för dig som älskar far......