MultiFruit 81 - recension, RTP och speltips!

8.1

Översikt

Titel
MultiFruit 81
Tillverkare
Play'n GO
RTP
96.0%
Lägsta insats
2.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

MultiFruit 81

Spelautomater

MultiFruit 81 är ett fruktigt spel med sköna retro-vibbar från Play’n GO. Just det fruktiga temat med jokrar är ett oerhört tidlöst och populärt tema i casinospel på nätet, och Play’n GO har lyckats väldigt bra med att skapa den rätta känslan i MultiFruit 81! Musiken som spelas i takt med dina spinn är väldigt svängiga och medryckande, och det sprudlar av härliga färger. Det finns däremot inte överdrivet många bonusfunktioner, utan du får hålla till godo med jokermultiplikatorer och förlängda jokrar. Men med tanke på att MultiFruit 81 faktiskt är skapat med syftet att vara ett klassiskt slotsspel så är det inte så konstigt att det innehåller sparsamt med bonusfunktioner, och det är inget som behöver stoppa dig från att dra iväg några spinn ändå!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar & vinner i MultiFruit 81

MultiFruit 81 spelas på 4 hjul och 3 rader med 81 vinstlinjer - därav namnet på spelet. Du vinner genom att koppla samman identiska symboler på efterföljande hjul och en vinnande kombination måste starta på det första hjulet längst till vänster. Du kan vinna genom att koppla ihop 3 eller 4 likadana symboler, och det finns närmare bestämt 8 stycken färgglada och fruktiga standardsymboler i spelet. Dessa innefattar 7:a, vattenmelon, blåbär, plommon, apelsin, citron, körsbär och slutligen BAR. Det finns såklart även en joker i MultiFruit 81, och den utgör spelets wild-symbol som ersätter alla andra symboler på hjulen. Det enda du behöver tänka på är att ställa in din insats mellan 2-1000 kr per spinn innan du startar hjulen, sedan är du redo att sätta igång!

Jokermultiplikator & Förlängda jokrar

Det bästa med joker-symbolen i MultiFruit 81 är det faktum att den kan multiplicera dina vinster. Dyker det upp 2 jokrar i en vinnande kombination så multipliceras din vinst med 2x medan 3 jokrar på en vinnande linje istället multiplicerar din vinst med hela 5x. Det finns däremot ingen multiplikator för om du vinner med 4 jokrar utan då betalas det ut en fast vinst på 500 mynt, vilket inte heller är fy skam. Inför varje spinn så väljs dessutom ett av de 4 hjulen ut helt enligt slumpen, och hjulet är sedan markerat under spelrundan. Alla de joker-symboler som landar på det markerade hjulet expanderar därefter och ersätter alla övriga symboler på hjulet ifråga, vilket kan hjälpa dig att skapa fler och bättre vinnande kombinationer!

Slutsats

MultiFruit 81 är som du säkert förstått vid det här laget en väldigt klassisk spelautomat, och det innehåller inga fler roliga funktioner än de vi beskrivit ovan. Du hade förmodligen kunnat få en mer spännande spelupplevelse om det till exempel fanns någon form av klickbonus eller en freespins-runda, men som tidigare nämnt förstår vi varför Play’n GO förmodligen valt att inte lägga in fler bonusar för att hålla det hela enkelt och tidlöst. MultiFruit 81 kan spelas via alla enheter och det gör sig lika bra på både stora och små skärmar, vilket är mycket positivt. Du kan även vinna upp till 1000x din insats som mest och är du ett fan av enkla, avskalade spelautomater så ska du definitivt testa några spelrundor i MultiFruit 81!

Rocket Fellas Inc
Rocket Fellas Inc
8.5

Rocket Fellas Inc är en bullrig spelautomat från Thunderkick, som utspelar sig långt ner u......

Valkyrie
Valkyrie
9.6

Deras uppdrag har stått skrivet i stjärnorna sedan tidernas begynnelse – att bestämma vem......

Jingle Spin
Jingle Spin
9.7

Jingle Spin är en festlig och julig spelautomat från NetEnt. Lyssna till ljudet av den knä......

Banana Rock
Banana Rock
9.6

Det är dags att höja volymen och rocka loss till apornas största hits genom tiderna i en r......

Baron Samedi
Baron Samedi
9.6

Buga dig inför den mäktiga härskaren över de dödas själar - Baron Samedi! Träd in i en mag......