8.8
Matsuri
En spelautomat från Play'n GO
Play'n GO
  • 96.1%

    Återbetalning (RTP)

  • 2,50 kr

    Lägsta insats

  • 1 000 kr

    Högsta insats

Uppdaterad den 28 februari 2020 av Ronny Dunberg

Recension av casinospelet Matsuri

Följ med Play’n GO på en magisk resa till Japan och upplev en Matsuri-festival med fyrverkerier och diverse japanska godsaker.

Denna spelautomat hedrar kultur och traditioner från östra Asien, och just Matsuri-festivalen är oerhört populär. Det sparas inte direkt på krutet under Matsuri-festivalen och även detta har Play’n GO snappat upp genom att inkludera två olika bonusspel samt ett spännande freespins-spel. Känn pulsen och den festliga stämningen på festivalplatsen under en varm sommarkväll där alla de vackra ljusen lyser upp i mörkret. På hjulen i Matsuri rullar vackra symboler och i bakgrunden hörs trummor, andra traditionella japanska instrument, festivalbesökarnas röster samt ljudet av fyrverkerier.

Matsuri

Matsuri

En spelautomat från Play'n GO

8.8

Spela Matsuri

Regler & villkor gäller | stödlinjen.se

Hur du spelar Matsuri

Matsuri firas på 5 hjul, 3 rader och med 25 vinstlinjer. Du kan satsa mellan 2,50 kr och 1000 kr per spinn och bland spelets välillustrerade symboler hittar vi 3 festivalfina tjejer med blå, grön och rosa bakgrund samt ett hårsmycke med en blomma på, en rund solfjäder, en tallrik takoyaki-bollar, en smaskig kakigori (vilket helt enkelt är krossad is med sirap) och slutligen ett spett med dango dumplings.

Wild-symbolen i Matsuri utgörs av en traditionell, japansk papperslykta och när det landar en wild under freespins-spelet så expanderar den till en slående vacker banner av ljus som rör sig från hjul till hjul. Scatter-symbolen har i sin tur två stycken orange koi-fiskar i en vattenström som motiv, och med hjälp av denna symbol kan du ta dig till Kingyo Sukui-bonusspelet.

Matsuri Festival-freespins

Du triggar det spännande freespins-läget i Matsuri genom att landa 3 stycken mask-symboler på ett och samma spinn. Dessa masker är oerhört populära bland de japanska Matsuri-festivalbesökarna, och vad passar då bättre än att de representerar just freespins-symbolen?

Landar det 3 festivalmasker på ett snurr så får du närmare bestämt 8 freespins och under tiden du spelar dina gratisspinn så kan du trigga fler. Varje gång det landar en mask-symbol under freespins-spelet så belönas du nämligen med ytterligare 2 gratissnurr. Du kan som mest få 20 stycken freespins per omgång, och som mest kan du vinna hela 3000x din insats!

Kingyo Sukui bonusspel

När det dyker upp 3 stycken guldfisk-symboler på hjulen så är det dags att spela Kingyo Sukui, som är ett klassiskt japanskt fiskfångar-spel. Bonusscatter-symbolerna kan bara landa på hjul nummer 2, 3 och 4, och precis som i verkligheten så ska du alltså fånga fisk när du aktiverar bonusspelet här i Matsuri. I bonusspelet har du chansen att vinna upp till 500x din insats och du fiskar upp firrarna med en skopa gjord av papper genom att klicka på dem i tur och ordning.

Varje guldfisk du lyckas lirka upp bjuder på varsitt pris och du får fortsätta fånga guldfiskar ända tills du har fiskat upp alla fiskar i den lilla dammen eller tills din pappersskopa går sönder. Du kan heller aldrig veta när skopan är på väg att gå sönder, vilket gör bonusspelet ännu mer spännande!

Festival-bonusspel

Om en wild-symbol landar någonstans på hjulen under freespins-spelet, så aktiverar du Festival-bonusspelet i Matsuri. Det innebär att wild-symbolen expanderar så att den täcker hela hjulet i fråga, som en vacker banner av ljuslyktor. Den expanderade wild-symboler ersätter alla övriga symboler på hjulen, förutom scatter-symboler, och för varje spinn så flyttar sig wild-hjulet ett steg åt vänster i taget tills den försvinner helt från spelplanen. För varje snurr där det finns en expanderad wild-symbol på spelplanen så får du något större vinstchanser eftersom wild-hjul kan hjälpa dig att koppla ihop vinnande kombinationer.

Slutsats

Matsuri bjuder på härlig feststämning med flera roliga spelfunktioner och fin grafik. Vi gillar freespins-spelet lite extra mycket, eftersom det i kombination med Festival-bonusens expanderande wild-symboler kan leda till fina vinster. Gillar du det orientaliska temat i Matsuri så kan vi varmt rekommendera att du även testar Moon Princess, som också producerats av Play’n GO och bjuder på ett flertal roliga spelfunktioner och bonusar!