Jaguar Temple - recension, RTP och speltips!

8.9

Översikt

Titel
Jaguar Temple
Tillverkare
Thunderkick
RTP
96.1%
Lägsta insats
1.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

Jaguar Temple

Spelautomater

Häng med Thunderkick och utforska ett historiskt stormaktsvälde i spelautomaten Jaguar Temple. Den mäktiga shamanen leder dig hela vägen på din spirituella resa genom det uråldriga Inka-imperiet, och målet med din resa är att nå hjärtat av Jaguar Temple för att låsa upp porten som leder till stora rikedomar. Bakom spelplanen skiftar dagen över till en stjärnklar natt och det spelas stämningshöjande musik med rytmiska trummor. Grafiken i Jaguar Temple är riktigt snygg och de stenblocksliknande symbolerna får det att mullra dovt genom musiken när de dundrar ner på spelplanen. Jaguar Temple bjuder bland annat på en freespins-bonus med staplade wild-symboler och en kolossal jaguar-symbol som kan dyka upp och täcka alla de tre mittersta hjulen!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Jaguar Temple

Jaguar Temple bjuder på 20 vinstlinjer över 5 hjul och 3 rader. Bland symbolerna hittar vi den guldfärgade jaguaren med rosagnistrande ögon som sedan följs av ytterligare 4 djursymboler samt klöver, hjärter, spader och ruter. Landar det minst 3 identiska symboler efter varandra på en av insatslinjerna så får du en vinst, men innan du börjar jaga vinsterna så ska du ställa in din insats från 1 kr upp till 1000 kr per spinn. Jaguar-symbolen är lite extra spännande, speciellt för att vara en vanlig standardsymbol, och den är speciell eftersom den både kan förekomma på en hjulposition men även som en kolossal symbol som täcker hela 3x3 hjulpositioner.

Den kolossala jaguar-symbolen dyker upp helt enligt slumpen och landar då alltid på de tre mittersta hjulen, antingen helt eller delvis. Scatter-symbolen i Jaguar Temple utgörs av ett cirkulärt, guldfärgat objekt med en rosa diamant i mitten och wild-symbolen gestaltas av en slags tempel-vakt med isblåa ögon och ett jaguaransikte som hjälm. Wild-symboler substituerar för alla övriga symboler i spelet förutom just scatter-symbolen.

Jaguar Temple bonusspel med freespins

Det krävs 3 eller fler scatter-symboler för att du ska trigga bonusspelet i Jaguar Temple, och i bonusspelet så belönas du med ett antal freespins som avgörs av det antal scatter-symboler som landat på hjulen. 3 scatter-symboler belönar dig med 10 gratissnurr, 4 scatters ger 15 spinn och 5 scatters ger hela 20 freespins. Du skickas sedan ner under templet för att spela dina gratisspinn framför den mystiska porten.

Alla de wild-symboler som dyker upp på spelplanen under freespins-spelet expanderar så att de täcker hela hjulet ifråga och den kolossala Jaguar-symbolen som täcker 3x3 hjulpositioner förekommer dessutom något oftare i bonusspelet än vad den gör i huvudspelet. Du kan som grädde på moset vinna fler freespins under själva bonusspelet, och det enda som krävs då är minst 2 scatter-symboler på ett spinn vilket ger dig 3 ytterligare spinn. Skulle det istället landa 3 scatter-symboler så får du 10 gratisspinn medan 4 scatters ger 15 spinn och 5 scatter-symboler slutligen ger 20 gratissnurr som adderas till de ursprungliga freespins du har kvar.

Slutsats

Jaguar Temple har för det första bra grafik, men det blir snabbt ganska långtråkigt mellan snurren eftersom det inte finns så värst många roliga spelfunktioner inbakade. När du aktiverar freespins-spelet ökar spänningen en aning, men inte alltid tillräckligt för att väga upp den transportsträcka som huvudspelet ibland kan känns som. Jaguar Temple påminner även en hel del om Big Blox från Yggdrasil, då de båda spelen bjuder på samma koncept med robusta stenblocksliknande symboler. Gillar du spelautomater med ett spännande och mystikfyllt tema så tycker vi absolut att du åtminstone ska testa några spinn i Jaguar Temple!

Rocket Fellas Inc
Rocket Fellas Inc
8.5

Rocket Fellas Inc är en bullrig spelautomat från Thunderkick, som utspelar sig långt ner u......

Valkyrie
Valkyrie
9.6

Deras uppdrag har stått skrivet i stjärnorna sedan tidernas begynnelse – att bestämma vem......

Jingle Spin
Jingle Spin
9.7

Jingle Spin är en festlig och julig spelautomat från NetEnt. Lyssna till ljudet av den knä......

Banana Rock
Banana Rock
9.6

Det är dags att höja volymen och rocka loss till apornas största hits genom tiderna i en r......

Baron Samedi
Baron Samedi
9.6

Buga dig inför den mäktiga härskaren över de dödas själar - Baron Samedi! Träd in i en mag......