Holiday Season - recension, RTP och speltips!

8.3

Översikt

Titel
Holiday Season
Tillverkare
Play'n GO
RTP
96.0%
Lägsta insats
1.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

Holiday Season

Spelautomater

Den härligaste och mest fröjdefulla tiden på hela året är fångad i en spelautomat! Holiday Season från Play’n GO handlar till fullo om den magiska känslan som infinner sig kring juletid och nyår och spelet lanserades precis i lagom tid inför julen 2016. När du öppnar Holiday Season hörs avslappnade musik från en akustisk gitarr och i bakgrunden skymtar en stad i mörkret som lyses upp av alla juldekorationer. Med hjälp av scatter-symbolen i spelet kan du aktivera den så kallade Win Spin-funktionen och här får du minst en garanterad vinstkombination per spinn. Som mest kan du vinna upp till 10 000x din insats i Win Spin-funktionen, medan den högsta möjliga myntvinsten i spelet ligger på 500 000 mynt. Älskar du julen så kommer du utan tvekan tycka om Holiday Season, och är du verkligen en av tomtens mest hängivna små medhjälpare får du inte heller missa Secrets of Christmas från NetEnt!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Holiday Season

Holiday Season spelas på 5 hjul och 3 rader med 10 vinstlinjer och innan du sätter spinn på hjulen så ska du justera antalet mynt, myntvärde och antalet aktiva vinstlinjer så din insats stämmer överens med dina preferenser. Du kan satsa mellan 1-1000 kr, så det finns möjligheter att spela både högt och lågt. Det finns även ett Gamble-alternativ där du vid varje vinst kan välja att chansa på antingen den kortfärg eller kortsymbol som gömmer sig bakom ett nedåtvänt kort på skärmen. Gissar du rätt så ökar din vinst och du får fortsätta göra val så länge du fortsätter gissa rätt. Gissar du däremot direkt fel så förlorar du din vinst.

De klassiska standardsymbolerna i Holiday Season består av en glad man som skålar i champagne, en vacker tomteklädd kvinna, en klocka som närmar sig tolvslaget, en perfekt grillad kalkon och en härlig pudding tätt följt av lågvinstsymbolerna A, K, Q, J och 10. Wild-symbolen utgörs av en julklapp som är fint inslagen i rött papper. Den ersätter alla övriga symboler förutom den spridda symbolen. Den spridda symbolen, eller den så kallade scatter-symbolen, utgörs i sin tur av en flaska bubbel och ett champagneglas med fyrverkerier i bakgrunden. Med hjälp av denna symbol kan du belönas med Win Spins, men mer om det här nedanför!

Holiday Season Win Spin-funktion

Det finns inget direkt bonusspel i Holiday Season, men du kan som tidigare nämnt däremot vinna så kallade Win Spins. Dyker det upp 3 eller fler spridda symboler med bubbelflaskan på ett spinn så belönar det dig med 5 stycken Win Spins. När du spelar dina Win Spins så är du dessutom garanterad minst en vinnande kombination per snurr. Du kan som mest vinna upp till 20 stycken Win Spins på raken och maxvinsten på ett Win Spin klättrar sig upp till 10 000x din insats, inte illa alls! Du aktiverar fler Win Spins varje gång det landar 1 ytterligare scatter-symbol, och varje scatter ger 2 Win Spins vardera. Når du hela 20 Win Spins så kan du som bekant inte vinna fler, även om det skulle dyka upp scatter-symboler på hjulen.

Slutsats

Win Spin-funktionen är den enda form av bonus du kan få i Holiday Season, och vi hade givetvis uppskattat om det fanns någon mer bonusfunktion då det oftast adderar lite extra krydda och spänning. Men trots detta så infinner sig julkänslorna med all säkerhet i hela kroppen så fort du öppnar Holiday Season. Du kan spela Holiday Season via både din dator, surfplatta och mobil och det är lika härligt att dra iväg några spinn oavsett vilken årstid det är, men självklart känns det kanske något mer aktuellt när vintermörkret och kylan börjar krypa sig på. Gillar du när det skiftar lite snabbare och vill få chansen att njuta av alla våra 4 årstider på en och samma gång så kan du även testa Seasons från Yggdrasil, där du får följa med skogens vilda djur genom årets hastiga skiftningar!

Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......

Scudamore's Super Stakes
Scudamore's Super Stakes
9.8

Scudamore’s Super Stakes från NetEnt är helt klart det rätta spelet för dig som älskar far......