Grim Muerto - recension, RTP och speltips!

8.2

Översikt

Titel
Grim Muerto
Tillverkare
Play'n GO
RTP
96.5%
Lägsta insats
2.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

Grim Muerto

Spelautomater

Ay caramba! Grim Muerto är en mycket festlig spelautomat från vår svenska speltillverkare Play’n GO. Fira de döda med musik och glädje i ett slotsspel med gung, som även sprudlar av vackra färger och olika mönster. Denna spelautomat bjuder på bonusfunktioner så som markerade hjul, Andra Chansen och en svängig freespins-runda som aktiveras av scatter-symboler med boken. Dansa med till mariachi-bandets melodier i takt med att vinsterna rullar in i Grim Muerto!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Grim Muerto

Symfonierna i Grim Muerto spelas på 5 hjul och 3 rader, med 20 fasta vinstlinjer som betalar längst från vänster till höger. Det går att justera insats mellan 2-1000 kr per spelrunda, och detta är det första du ska göra innan du börjar spela. De 4 Mariachi-symbolerna i form av dödskallar med kläder i färgerna röd, lila, grön och rosa är de symboler som betalar allra bäst i Grim Muerto. De 5 lågvinstsymbolerna utgörs i sin tur av A, K, Q, J och 10 i sprakande färger. Wild-symbolen i spelet har en guldfärgad gitarr omgiven av röda rosor som motiv och den ersätter alla standardsymboler, men inte scatter-symboler.

Scatter-symbolen utgörs av en bok med en dödskalle på och denna symbol kan bara landa på hjul nummer 1, 3 och 5 i huvudspelet för att belöna dig med gratisspinn. Det finns ytterligare en spännande symbol som bara kan visa sig i freespins-spelet, och det är ljus-symbolen. Varje ljus-symbol som visas på hjulen hjälper dig genom att återaktivera freespins!

Marco Siniestro

Marco Siniestro innebär att ett hjul väljs ut helt enligt slumpen inför varje snurr och markeras. Alla wild-symboler som landar på ett markerat hjul kommer expandera och ersätta alla övriga symboler som ligger på samma hjul. Detta kan förhoppningsvis hjälpa dig att skapa riktigt fina vinstkombinationer. Under freespins-rundan så är istället mellan 2-5 hjul markerade, och både wilds och extra-wilds expanderar då. Vad extra-wilds betyder kan du läsa mer om här nedanför!

Grim Muerto freespins

3 bok-symboler på en spelrunda aktiverar 10 stycken freespins. Du spelar dina gratisspinn med samma insats som den aktiverande rundan, och som bekant är mellan 2-5 av hjulen markerade under varje spinn för att dina vinstchanser ska bli så stora som möjligt. Till råga på allt så kommer en av Mariachi-symbolerna förvandlas till en extra-wild under freespins-spelet, och substituerar för alla symboler bortsett från scatter-symboler. Innan freespins-spelet drar igång så slumpas det fram vilken av Mariachi-symbolerna det är som kommer agera extra-wild. Du kan dessutom återaktivera gratisspinn under själva freespins-spelet, och får du 1 eller 2 ljus-symboler ger det 3 respektive 6 extra freespins.

Andra Chansen i Grim Muerto

Andra Chansen aktiveras när det landar 2 scatter-symboler samtidigt på hjulen. Du får då välja en av de 4 Mariachi-symbolerna för att visa vilket pris som gömmer sig där bakom. Det kan antingen vara en myntvinst, en scatter-symbol eller ingenting alls. Lyckas du hitta den gömda scatter-symbolen så aktiverar du freespins-bonusen, och det är med andra ord just denna symbol du ska hoppas på!

Slutsats

Grim Muerto är en sprudlande spelautomat som bjuder på medryckande musik och härliga färger. Du kan dessutom vänta dig en hel del roliga bonusfunktioner i form av både en liten klickbonus när det landar 2 scatters samt freespins när du samlar ihop 3 scatter-symboler. De markerade hjulen medför också extra spänning, då wild-symboler som landar på hjulen i fråga expanderar och hjälper dig att skapa bättre vinster. Skaka både dina höfter och dina maracas ordentligt i Grim Muerto!

Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......

Scudamore's Super Stakes
Scudamore's Super Stakes
9.8

Scudamore’s Super Stakes från NetEnt är helt klart det rätta spelet för dig som älskar far......