Divine Dreams - recension, RTP och speltips!

9.2

Översikt

Titel
Divine Dreams
Tillverkare
Quickspin
RTP
96.1%
Lägsta insats
2.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

Divine Dreams

Spelautomater

Divine Dreams är en harmonisk och spirituell spelautomat från Quickspin, som utspelar sig djupt inne i Indonesiens regnskog. I bakgrunden spelas avslappnade musik med inslag av panflöjt, och i skogen på denna vackra och mystikfyllda ö dyrkas gudinnan av rikedom och välstånd. Befolkningen tillverkar vackra artefakt till hennes ära, och det sägs att hon bringar framgångsrik skörd till alla öns invånare. Divine Dreams är dessutom en funktionsrik spelautomat med bonusar som Yin Yang Wilds, Mystical Multipliers, Sacred Re-spins och en freespins-bonus där du snurrar mot rikedomar under den stjärnklara himlen. Känn avslappningen och invänta storvinsterna i Divine Dreams!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar & vinner i Divine Dreams

Divine Dreams spelas på det väldigt klassiska upplägget om 5 hjul och 3 rader, med ett extra specialhjul på den högra sidan som du kan läsa mer om lite längre ner. Låt oss först ta en titt på de symboler som rullar på hjulen i spelet! Standardsymbolerna är 10 till antalet, och de 5 som betalar allra bäst utgörs av djurungar som är tillverkade av sten i naturnära färger - eller närmare bestämt de artifakt som tillverkas till gudinnan. De 5 lågvinstsymbolerna visas som olika tecken urkarvade på runda stenar. Det finns dessutom ett antal speciella symboler, men dessa sparar vi lite på.

Divine Dreams bjuder på 243 sätt att vinna, och du vinner närmare bestämt när minst 3 matchande symboler dyker upp på minst 3 intilliggande hjul. Alla vinster beräknas från hjulet längst till vänster mot hjulet längst till höger. Först och främst ska du justera din insats mellan 2-1000 kr, och sedan är det dags att sätta igång hjulen för en avslappnande upplevelse!

Divine Dreams bonushjul

Det finns som tidigare nämnt ett särskilt bonushjul till höger om spelplanen, som snurrar varje gång du drar iväg ett vanligt snurr. På bonushjulet rullar de olika bonussymbolerna för funktionerna Mystical Multipliers, Yin Yang Wild, Sacred Re-spins och även +3 Spins när du befinner dig i freespins-spelet. Landar en av dessa bonussymboler i bonushjulets träffyta på ett spinn, så aktiveras den motsvarande funktionen. Här nedanför kan du läsa mer ingående om vad de olika bonusfunktionerna innebär!

Mystical Multipliers & Yin Yang Wilds i Divine Dreams

Den första av bonusfunktionerna är Mystical Multipliers, vilket kort och gott innebär att den multiplikator som landar i träffytan på bonushjulet appliceras på din eventuella vinst. I både basspelet och freespins-spelet ligger multiplikatorerna på 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x och 10x medan de uppgraderas ytterligare under Sacred Re-spins. Yin Yang Wilds-symbolen är vackert rosa, och ger 2 stycken wild-symboler med en slumpmässigt utvald multiplikator på de vinnande kombinationer wild-symbolerna förhoppningsvis hjälper till att skapa. Själva wild-symbolerna dyker upp som fagra lotusblommor i samma rosa färg och de ersätter alla övriga symboler på hjulen bortsett från freespins-symboler. När wild-symbolerna landat på sina platser slumpas multiplikatorn som tillämpas fram på träffytan. Yin Yang Wilds kan aktiveras både i huvudspelet, under Sacred Re-spins och i freespins-spelet.

Divine Dreams Sacred Re-spins

Sacred Re-spins kommer i två utföranden - Super Re-spin och Mega Re-spins. Båda symbolerna är skinande guldfärgade, med den enda skillnaden att symbolen för Mega Re-spin är i en något mörkare nyans. Båda varianterna finns tillgängliga under basspelet och freespins-rundan och när det landar en symbol för Super Re-spin i träffytan får du 1 omspinn med extra wilds, uppgraderade multiplikatorer och en chans att landa symbolen för Mega Re-spin. De uppgraderade multiplikatorerna ligger på 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x och 10x. Lyckas du landa symbolen för Mega Re-spin på ditt inledande omspinn så får du ytterligare 1 omspinn med extra wilds och toppmultiplikatorer på 7x, 8x, 9x, 10x, 20x eller 30x!

Divine freespins

Divine freespins aktiveras när det landar minst 3 freespins-symboler på en spelrunda. Just 3 freespins-symboler ger närmare bestämt 8 gratissnurr medan 4 symboler ger 12 gratisspinn och 5 symboler ger 20 gratisspinn. När freespins-bonusen drar igång så adderas extra wild-symboler till hjulen, och samtidigt kommer både Yin Yang Wilds och Sacred Re-spins aktiveras mer frekvent när du spelar dina gratisspinn. Det är dessutom under freespins-rundan som +3 Spins-symbolen kan dyka upp i träffytan när som helst och välsigna dig med just 3 extra freespins.

Slutsats

Divine Dreams är en minst sagt harmonisk och trevlig spelautomat, men med lagom inslag av spänning. Spelet är fullt av härliga funktioner som kan hjälpa dig att nå fler och större vinster. Det finns ju till och med en chans att du får din vinst multiplicerad under varje spinn! Vi gillar även det gudomliga temat där handlingen kretsar kring gudinnan av rikedom och välstånd, och gillar även du detta kan vi passa på att rekommendera en annan gudomlig spelautomat som istället fokuserar på asagudar. Det är Divine Fortune vi pratar om, och där kan du till och med vinna en saftig jackpott om du har tur. Men först och främst - andas långa, djupa andetag och känn den sköna stämningen i Divine Dreams!

Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......

Scudamore's Super Stakes
Scudamore's Super Stakes
9.8

Scudamore’s Super Stakes från NetEnt är helt klart det rätta spelet för dig som älskar far......