Copy Cats - recension, RTP och speltips!

8.5

Översikt

Titel
Copy Cats
Tillverkare
NetEnt
RTP
96.7%
Lägsta insats
2.50 kr
Högsta insats
1,250 kr
Spelautomater

Copy Cats

Spelautomater

Till alla crazy cat-ladies och andra kattälskande spelare där ute i casinovärlden så har NetEnt skapat en spelautomat som tveklöst kommer få dig att spinna nöjt! Copy Cats är ett fantastiskt spel som är fyllt till bristningsgränsen av, du har säkert redan gissat det, katter! Spelet har en väldigt färgglad och rolig grafik samt glad musik spelandes i bakgrunden, vilket skapar en härlig atmosfär när du snurrar. I bakgrunden syns dessutom trevliga hus på en minst lika trevlig gata och när du drar igång din spelsession så väntar bland annat staplade symboler, freespins och en rolig Copy Cats-funktion. Det finns inte många kattiga slots på nätet som slår de söta missarna i Copy Cats, så känner du dig redo att snurra iväg i en spelautomat med ordentligt klös så har du hittat rätt!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Copy Cats

Copy Cats bjuder för det första på ett klassiskt slot-upplägg med 5 hjul och 3 rader. Till på köpet så spelar du med 25 fasta vinstlinjer. På ett snurr så kan du satsa mellan 2,50 kr och 1250 kr, och du ställer enkelt in den insats du föredrar genom att justera både myntvärde från 0.01-0.5 samt nivå från 1-10. Symbolerna i spelet består först och främst självklart av olika katter. Det finns en röd katt, en rosa katt och en blå katt, här nämnda i minskande värdeordning. Efter kissemissarna följer en leksaksmus, en flaska mjölk och ett fiskben. Lågvinstsymbolerna består av söta små tassar enligt färgerna orange, rosa, grön och blå. Wild-symbolen i Copy Cats symboliseras av den gyllene katten och den räkas således också till kattsymbolerna. Bonus-symbolens motiv är en liten klocka som sitter i ett katthalsband, och det är den här symbolen som kan ta dig till freespins-spelet.

Copy Cats-funktionen

Vi börjar denna kattgalna resa med att prata om spelets Copy Cat-funktion. Som tidigare nämnt så räknas wild-symbolen som en av spelets kattsymboler, vilket innebär att det totalt sett finns 4 olika katter. Copy Cat-funktionen aktiveras när det landar en hel stapel av en viss kattsymbol på hjul nummer 1. Det räknas som en hel stapel när alla 3 positioner på hjulet täcks av identiska kattsymboler. När funktionen aktiverats så förvandlas alla kattsymboler på hjul nummer 2, 3, 4 och 5 därefter till den kattsymbol som det staplade hjulet består av, och som alltså triggade själva funktionen. Kattsymbolerna förvandlas sedan tillbaka igen när nästa snurr drar iväg, och nu förstår du säkert även spelets titel då de staplade kattsymbolerna kopierar sig över spelplanen.

Copy Cats freespins

Om du lyckas landa 3 stycken bonussymboler på ett snurr under huvudspelet i Copy Cats så belönas du med 10 freespins. Dessa symboler dyker upp på hjul nummer 1, 3 och 5 under huvudspelet och du kan dessutom vinna fler gratissnurr under själva freespins-spelet. Du vinner fler gratissnurr när det landar ytterligare 3 bonussymboler på ett spinn, vilket adderar hela 10 freespins till. Även här så landar bonussymbolerna någonstans på hjul 1, 3 och 5. Dina gratissnurr spelas med samma myntvärde och insatsnivå som det snurr som triggade freespins-spelet.

Wild-symbolen i Copy Cats

Under freespins-spelet så kan bara den gyllene kattsymbolen dyka upp som staplad på hjul nummer 1, och som du redan vet så är det den gyllene kattsymbolen som representerar wild-symbolen i Copy Cats. Wild-symbolen ersätter som vanligt alla övriga standardsymboler i spelet, men inte bonus-symboler. Landar den gyllene kattsymbolen så att den täcker hela det första hjulet så aktiveras Copy Cats-funktionen varpå alla övriga kattsymboler förvandlas till wilds under snurret. Har du så pass mycket tur att wild-symbolerna täcker hela det första hjulet och aktiverar Copy Cats-funktionen så är det även så att wild-ersättningarna alltid betalar ut den högsta möjliga vinsten som finns på hjulen, vilket kan innebära riktiga pangvinster!

Slutsats

Copy Cats är en glädjespridande spelautomat med roliga specialfunktioner, och även om du inte är ett stort fan av katter så kommer du definitivt kunna njuta av några spinn i spelet. Men finns det egentligen ens någon som inte gillar gulliga kissekatter? Håll span efter wild-symbolen på det första hjulet under freespins-spelet, och se till att du har vässat klorna och putsa morrhåren ordentligt innan du gör dig redo för riv i Copy Cats!

Raging Rex
Raging Rex
8.9

Play’n GO har grävt fram en förhistorisk och fantastisk spelautomat i form av Raging Rex!......

The Wiz
The Wiz
8.3

The Wiz är namnet på den magiska spelautomat ELK Studios släppte i början av 2019. Spelet......

Trolls Bridge
Trolls Bridge
9.7

Trolls Bridge utgör Yggdrasils första spelsläpp för år 2019, och det råder inga tvivel om......

Divine Dreams
Divine Dreams
9.2

Divine Dreams är en harmonisk och spirituell spelautomat från Quickspin, som utspelar sig......

Turn Your Fortune
Turn Your Fortune
8.9

Turn Your Fortune är en magiskt vacker spelautomat från NetEnt, som är inspirerad av den f......