8.9
Conan
En spelautomat från NetEnt
NetEnt
  • 96.6%

    Återbetalning (RTP)

  • 0,20 kr

    Lägsta insats

  • 200 kr

    Högsta insats

Uppdaterad den 26 september 2019 av Ronny Dunberg

Recension av casinospelet Conan

Kultfilmen om Conan Barbaren med Arnold Schwarzenegger i huvudrollen är knappast något cineastiskts storverk men har sin charm, precis som spelautomaten som släpptes den 24e september 2019. NetEnt har precis som de gjorde med sin version av TV-serien Narcos valt att gå den tecknade vägen snarare än att plocka grafik från originalen. Ett grepp som funkar väl.

Spelmekaniskt så är Conan en relativt enkel maskin som likt många andra spel på sistone jobbar med stora spelplaner och ökat antal vinstlinjer – i Conan genom att erbjuda vinster åt båda håll på de 24 vinslinjer som erbjuds.

Vinn upp till 50 barbariskt bra free spins

Det har som vid de flesta franchise-titlar lagts en hel del krut på animationerna och Conans slumpmässiga kamp mot en orm i förgrunden är väldigt effektfull, dock slutar funktionen - som innebär en multiplicering av vinsten - ofta i ett antiklimax med en pytte-vinst som inte kan räddas av ens den högsta av multiplikatorer (7x).

Spelet har en RTP som varierar mellan 96.01%-96.65% beroende på val av free spins-runda och enligt spelreglerna är det genom att alltid välja ”Temple of the Serpent Free Spins” som man har bäst återbetalning. Det går att vinna hela 50 free spins genom att pricka in sex scattersymboler vilket inte hör till vanligheterna.

Håll ut, Conan är ett högvolatilt spel men det kan blixtra till ordentligt mellan varven!

Conan

Conan

En spelautomat från NetEnt

8.9
Spela Conan

Regler & villkor gäller | stödlinjen.se

Så vinner du på videoslotten Conan

Du spelar Conan över sex hjul som vardera visar fyra symboler och vinster skapas på 24 fasta vinstlinjer, men du kan vinna åt båda håll. Det finns tre olika freespins-lägen, vars specialfunktioner även kan slumpmässigt aktiveras under grundspelet.

Utöver detta så kan även intilliggande hjul haka i varandra vilket också staplar symbolerna på de båda involverade hjulen.