Cazino Zeppelin - recension, RTP och speltips!

8.3

Översikt

Titel
Cazino Zeppelin
Tillverkare
Yggdrasil
RTP
96.0%
Lägsta insats
2.00 kr
Högsta insats
200 kr
Spelautomater

Cazino Zeppelin

Spelautomater

Cazino Zeppelin från Yggdrasil utspelar sig under 1930-talet högt uppe i en klassisk zeppelinare. Steampunk-känslan är påtaglig, och i bakgrunden skymtar landskapet långt nere på marken. När du aktiverar freespins-rundan i Cazino Zeppelin blir alla wild-symboler som dyker upp sticky och klistras fast på sina respektive hjulpositioner för chansen till allt fler och större vinster. Cazino Zeppelin fick dessutom i början av 2019 en uppföljare i form av Cazino Cosmos, som bjuder på ett intergalaktiskt äventyr med en minst lika skön atmosfär som sin föregångare!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Cazino Zeppelin

Cazino Zeppelin spelas på en klassisk hjullayout om 5 hjul och 3 rader, och det finns 20 fasta vinstlinjer som betalar med start längst till vänster mot höger. Högvinstsymbolerna som rullar på hjulen i Cazino Zeppelin utgörs av 4 gamblers, som spelar högre än någon annan i galaxen! En gambler kastar ett par tärningar, en har en pipa i munnen och en sedelbunt i handen, en håller fram fyra ess och den sista sitter och ruvar på en stor hög spelmarker. Lågvinstsymbolerna går i sin tur i minskande värdeordning enligt spader, hjärter, ruter och klöver i färgerna gul, röd, blå och grön. Scatter-symbolen i spelet kommer i form av en gyllene spelmarker och den kan hjälpa dig att aktivera freespins. I Cazino Zeppelin så finns det även en wild-symbol som har en kvinna utklädd till joker som motiv och som ersätter alla övriga symboler i spelet, bortsett från scatter-symbolen.

Cazino Zeppelin erbjuder relativt smala insatsalternativ då den lägsta möjliga insatsen ligger på 2 kr snurret och den högsta på ynka 200 kr per snurr. Med andra ord så kanske denna spelautomat inte direkt är något för den största av storspelare, men det är ju inte alltid heller de högsta satsningarna som ger de största vinsterna - det vet ju vilken gambler som helst!

Cazino Zeppelin freespins

Det krävs minst 3 freespins-symboler på ett spinn för att du ska aktivera bonusspelet med gratisspinn i Cazino Zeppelin. Freespins-symbolerna kan landa vart som helst på alla de 5 hjulen, och exakt 3 symboler ger 10 freespins + 40 mynt. 4 freespins-symboler ger i sin tur 15 spinn + 40 mynt och 5 symboler ger 20 spinn + 40 mynt. Skulle det vara så att det bara landar 2 freespins-symboler så får du åtminstone fortfarande de 40 mynten i vinst.

Under freespins-bonusen så blir alla wild-symboler som landar på hjulen sticky. De låses med andra ord fast på sina respektive positionen fram till dess att freespins-rundan avslutas. Finns det några wild-symboler synliga på hjulen under det spinn som aktiverar freespins så flyttas dessa över och blir sticky redan från start. Lyckas du samla ihop minst 1 sticky wild-symbol på vart och ett av de 5 hjulen så belönas du med 5 extra freespins. Du kan bara få extra spinn en gång per freespins-runda, och när du snurrat upp alla dina freespins skickas du tillbaka till basspelet med dina vinster.

Slutsats

Cazino Zeppelin är ett enkelt, men samtidigt trevligt casinospel. Musiken som spelas när du sätter fart på hjulen är väldigt medryckande, och det gör faktiskt inte så mycket att bakgrunden kring hjulen inte är så värst detaljerad. Det faktum att alla wild-symboler blir sticky under freespins-spelet öppnar möjligheter för rejälare vinster, men Cazino Zeppelin passar i det stora hela förmodligen bäst för dig som bara helt enkelt är ute efter en okomplicerad spelsession!

Contact
Contact
8.9

Contact från Play’n GO är en mycket spännande spelautomat med aztekiskt tema. Contact bjud......

Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......