Cats and Cash - recension, RTP och speltips!

8.3

Översikt

Titel
Cats and Cash
Tillverkare
Play'n GO
RTP
96.0%
Lägsta insats
0.10 kr
Högsta insats
750 kr
Spelautomater

Cats and Cash

Spelautomater

Cats and Cash från Play’n GO bjuder in till en show utan like, där du som spelare får vara med och tävla om riktigt fina vinster! Cats and Cash har faktiskt funnits i tillverkarens spelbibliotek sedan 2012, men fick under sommaren 2018 en uppfräschning och uppdaterades från Flash till HTML5. Det finns två olika bonusfunktioner i Cats and Cash, och i den ena får du klicka fram din vinst i ett paket medan du i det andra får snurra på ett lyckohjul – och det bonusfunktionerna har gemensamt är potentialen att bjuda på rejäla myntvinster. Det osar sannerligen av glamour i Cats and Cash!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Cats and Cash

Cats and Cash har 5 hjul och 3 rader samt 15 fasta vinstlinjer som betalar med start från vänster till höger. Standardsymbolerna på hjulen består av en hög med guldtackor, ett värdefullt halsband, en bunt kontanter samt 4 stycken lyxklädda katter. Wild-symbolen i Cats and Cash utgörs av programvärden i en glittrig kostym. Wild-symbolen ersätter alla symboler förutom bonussymboler och scatter-symboler. När en wild-symbol ingår i en vinst så multipliceras vinsten dessutom med 2x! Scatter-symbolen i spelet har en guldfisk i en skål som motiv, och vinster med scatter-symboler multipliceras med din insats och adderas till vinsterna från insatslinjerna. Det finns dessutom 2 olika bonussymboler och den ena har ett lyckohjul som motiv medan den andra har ett inslaget paket som motiv. Med hjälp av dessa symboler kan du aktivera de 2 bonusfunktionerna i Cats and Cash!

Välj ett paket-funktionen

När det landar 3 bonuspaket-symboler i rad på en vinnande insatslinje så aktiveras Välj ett paket-funktionen. Det finns då 10 stycken numrerade paket framför dig och det enda du behöver göra är att klicka på det paket du vill ha. Därefter så får du öppna alla de resterande paketen först innan det pris som finns i ditt valda paket avslöjas. Funktionen påminner dessutom mycket om tv-programmet Vem vill bli miljonär, där tävlaren fick välja bland silvriga portföljer som gömde olika kontantpriser. Så tyckte du om tv-programmet så kommer du utan tvekan också gilla Välj ett paket-funktionen!

Lyckohjulet i Cats and Cash

Bonusfunktionen med lyckohjulet aktiveras när du lyckas landa 3 bonushjul-symboler i rad på en vinstlinje, och även i denna bonus får du chansen att kamma hem trevliga myntvinster. När funktionen aktiverats så dyker det upp en fager kattkvinna bredvid ett lyckohjul som du får snurra på. Lyckohjulets fält kommer i olika färger som bjuder på olika myntvärden, och stannar nålen på ett orange fält så får du det motsvarande priset plus ett ytterligare snurr på hjulet. Bonusspelet tar sedan slut när nålen stannar på en annan färg än orange, men den motsvarande myntvinsten som visas på fältet räknas såklart fortfarande in i din totalvinst.

Slutsats

Cats and Cash är som tidigare nämnt en mycket glamorös spelautomat, med inte bara en utan två spännande bonusfunktioner som kan bjuda på riktigt trevliga myntvinster. Spelets återbetalningsprocent på 96.0% är dock i det lägsta laget, men med det sagt så ligger de flesta spelautomaterna från våra svenska leverantörer ofta någonstans mellan 96.0% och 96.6% så det är inte värt att helt såga Cats and Cash enbart baserat på detta. Är du en riktig kattälskare så kan vi även rekommendera att du testar några spinn i Copy Cats från NetEnt eller Not Enough Kittens från Thunderkick – eller varför inte båda två!

Contact
Contact
8.9

Contact från Play’n GO är en mycket spännande spelautomat med aztekiskt tema. Contact bjud......

Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......