Bollywood Story - recension, RTP och speltips!

8.2

Översikt

Titel
Bollywood Story
Tillverkare
NetEnt
RTP
96.1%
Lägsta insats
0.90 kr
Högsta insats
900 kr
Spelautomater

Bollywood Story

Spelautomater

Bollywood Story från NetEnt hittar sin inspiration from Indiens egna Hollywood – nämligen Bollywood! Det är dags för ett storslaget indiskt bröllop men den välbärgade brudens föräldrar är inte helt glada över det faktum att brudgummen tillhör en annan, lägre samhällsklass. Bollywood Story är en färgsprakande spelautomat med medryckande, indisk musik som spelas i bakgrunden. Bland spelfunktionerna finns en freespins-bonus och en Floating Wilds-funktion som kan hjälpa dig att skapa fler vinster på hjulen. Kärleken segrar alltid, men se till så du passar dig för de arga svärföräldrarna i Bollywood Story!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Bollywood Story

Bollywood Story består av 5 hjul och 3 rader, samt 9 fasta vinstlinjer som betalar från vänster till höger. De högvinstsymboler som snurrar på hjulen i spelet utgörs av spelets logga, bruden, brudgummen samt svärfar och svärmor i minskande värdeordning. Lågvinstsymbolerna kommer i sin tur i form av A, K, Q, J och 10 i vackra färger. Wild-symbolen i Bollywood Story går i lila, rosa och guldfärgade toner och den ersätter alla övriga symboler bortsett från scatter-symboler. Scatter-symbolen utgörs sist men inte minst av ett vackert, blått smycke. Innan du sätter igång med att spela hos ett av våra svenska casinon så ska du ställa in den insats du vill snurra med och det gör du lätt genom att justera både myntvärde mellan 0.01-1.00 samt nivå mellan 1-10. Detta möjliggör satsningar från 0.90 kr upp till 900 kr per spelrunda, vilket är en helt okej insatsintervall!

Floating Wilds-funktionen

Den så kallade Floating Wilds-funktionen är aktiv under både basspelet och freespins-bonusen i Bollywood Story. Under varje spinn i huvudspelet så cirkulerar mellan 2-4 blomsterkransar på hjulen med Floating Wilds och i freespins-spelet cirkulerar istället 3-6 Floating Wilds. När Floating Wilds-kransarna stannar på sina motsvarande hjulpositioner så förvandlas symbolerna på positionerna i fråga till wilds. En symbolförvandling sker dock inte på varje spinn och för varje blomsterkrans, utan när det kan skapas en vinstkombination med hjälp av en Floating Wild så förvandlas den och du får din vinst!

Bollywood Story freespins

För att du ska aktivera freespins-bonusen i Bollywood Story så krävs det att du lyckas landa minst 3 stycken scatter-symboler på en och samma spelrunda. 3 scatter-symboler ger närmare bestämt 10 freespins medan 4 scatter-symboler ger 20 freespins och 5 scatter-symboler slutligen ger hela 30 freespins. Under freespins-bonusen så finns det som bekant mellan 3-6 stycken blomsterkransar med Floating Wilds på hjulen per snurr, som kan hjälpa dig att skapa ännu bättre vinster via de wild-symboler som eventuellt skapas. Du kan dessutom vinna ännu fler freespins under själva bonusspelet genom att landa minst 3 scatter-symboler samtidigt!

Slutsats

Bollywood Story är en enkel men charmig spelautomat, som definitivt kommer bjuda på en underhållande spelsession. Floating Wilds-funktionen bidrar till att du får allt större chanser till att landa vinnande kombinationer på hjulen, tack vare det faktum att funktionen kan se till så att det blir en vinst när det från början egentligen inte hade blivit det om blomsterkransarna ligger rätt på hjulen. Du kan dessutom som mest vinna hela 90 000 mynt i Bollywood Story!

Contact
Contact
8.9

Contact från Play’n GO är en mycket spännande spelautomat med aztekiskt tema. Contact bjud......

Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......