Bloopers - recension, RTP och speltips!

9.4

Översikt

Titel
Bloopers
Tillverkare
ELK Studios
RTP
96.1%
Lägsta insats
2.50 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

Bloopers

Spelautomater

Gör dig redo för en storslagen Hollywood-produktion på ELK Studios vis i Bloopers! Det finns två typer av människor i Hollywood – de som står framför kameran och de som står bakom, och i detta spel finns det 5 stycken Bloopers att hålla ett öga på i kulisserna. De har nämligen en tendens att ställa till med oreda så fort du tittar åt ett annat håll, men här är det tack och lov du som gynnas av deras upptåg! Spelets 5 Bloopers hjälper dig genom att aktivera varsin unik bonusfunktion, och du kan även vinna freespins i denna tokiga spelautomat. Den allra sista scenen i filmen ska precis spelas in, och det är du som är regissören!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar & vinner i Bloopers

Bloopers har 5 hjul, 3 rader och 243 sätt att vinna på. Du vinner närmare bestämt varje gång det landar minst 3 stycken identiska symboler på efterföljande hjul. Symbolerna behöver inte ligga i direkt anslutning till varandra, utan det räcker att de landar vart som helst på hjul nummer 1, 2 och 3 för att betala ut en vinst. En vinnande kombination måste dock starta från hjulet längst till vänster. De två diviga filmstjärnorna utgör de mest värda symbolerna i Bloopers och de följs av en klappa, en filmrulle samt A, K, Q, J och 10 i minskande värdeordning. Wild-symbolen är lyxigt guldfärgad och den ersätter alla symboler i Bloopers förutom bonus-stjärnan som är en scatter-symbol. Minsta insatsen i Bloopers ligger på 2,50 kr medan den högsta möjliga insatsen ligger på 1000 kr, och däremellan finns det 10 olika insatsnivåer du kan välja mellan.

Bloopers bonusfunktioner

Det finns som bekant 5 olika Bloopers, och de har alla varsin bonusfunktion som hjälper dig som spelare på traven. Soundtech är den enda Bloopern som kan dyka upp under huvudspelet, och han delar ut slumpmässiga wild-symboler på hjulen innan han aktiverar ett re-spin. Stuntman är den första Bloopern som kan dyka upp i bonusspelet och han genererar expanderande wild-symboler på upp till 5 stycken hjul. Fix-it aktiveras av bokstavssymbolen K och gör så att symbolerna på hjulen flyttas runt och skapar den bästa möjliga vinstkombinationen. Det gäller dock inte Sticky wilds eller bonussymboler, utan enbart standardsymboler.

Makeup aktiveras av bokstavssymbolen Q och ger extra freespins genom att sminka bort en del av de Sticky wild-symboler som finns på hjulen. Cutter aktiveras i sin tur av bokstavssymbolen J och genererar fallande symboler som kommer från ovan när han klipper hjulen, vilket ger dig nya vinstchanser. När bonusspelet aktiveras så dyker det direkt upp minst 1 Blooper på hjul nummer 3, 4 eller 5 men de förekommer dock även helt slumpmässigt och flera Bloopers kan dessutom aktiveras på en och samma gång.

Bloopers freespins

Minst 3 scatter-symboler på hjul nummer 1, 2 och 3 aktiverar freespins-läget i Bloopers. Bonus-stjärnan ser precis ut som de stjärnor som täcker Hollywood Walk of Fame och den Blooper som finns på den eller de sista bonus-stjärnorna är den vars bonusfunktion som aktiveras i början av freespins-spelet. När du har triggat freespins-spelet så förvandlas antingen symbolen med den manliga eller den kvinnliga divan till Sticky wild-symboler på hjul nummer 2, 3 och 4. Vilken symbol det är som förvandlas till Sticky wilds är den som landar först på de mittersta hjulen. När alla positioner på dessa hjul sedan täcks av Sticky wild-symboler så tar bonusspelet slut.

Slutsats

Bloopers är en rolig spelautomat med bra grafik och passande Hollywood-musik. Precis som vanligt i ELK-spel så finns de 4 betting-strategierna Jumper, Leveller, Optimizer och Booster till ditt förfogande i Bloopers om du är sugen på ännu mer action under din spelsession. Får du inte nog med spänning ändå så kan du även träffa på de härliga små Bloopers-figurerna i uppföljaren Platooners, där det ska spelas in en riktig actionrulle!

Raging Rex
Raging Rex
8.9

Play’n GO har grävt fram en förhistorisk och fantastisk spelautomat i form av Raging Rex!......

The Wiz
The Wiz
8.3

The Wiz är namnet på den magiska spelautomat ELK Studios släppte i början av 2019. Spelet......

Trolls Bridge
Trolls Bridge
9.7

Trolls Bridge utgör Yggdrasils första spelsläpp för år 2019, och det råder inga tvivel om......

Divine Dreams
Divine Dreams
9.2

Divine Dreams är en harmonisk och spirituell spelautomat från Quickspin, som utspelar sig......

Turn Your Fortune
Turn Your Fortune
8.9

Turn Your Fortune är en magiskt vacker spelautomat från NetEnt, som är inspirerad av den f......