Banana Rock - recension, RTP och speltips!

9.6

Översikt

Titel
Banana Rock
Tillverkare
Play'n GO
RTP
96.0%
Lägsta insats
1.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

Banana Rock

Spelautomater

Det är dags att höja volymen och rocka loss till apornas största hits genom tiderna i en rockig bandåterförening! Banana Rock är ett funkigt slotsspel från Play’n GO, där du får hänga med på en fartfylld konsert som definitivt kommer få dig att vilja ställa dig upp och dansa. Spelet sprudlar av neonfärger, en härlig retrokänsla och skön musik - och vad sägs om bonusfunktioner så som Rock ’n’ Roll re-spins med sticky wilds och ett freespins-spel med vinstmultiplikatorer? Är du ett fan av The Rolling Stones, Guns N’ Roses eller kanske The Clash så kommer du utan tvekan även kunna släppa loss ordentligt till apornas musik i Banana Rock!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Banana Rock

Banana Rock har 10 fasta vinstlinjer som betalar med start från vänster, på det klassiska 5 hjul och 3 rader. Du kan satsa mellan 1 kr och 1000 kr per spinn och du väljer snabbt och lätt din insats i panelen längst ner på skärmen. Högvinstsymbolerna i Banana Rock kommer i form av bandets 5 medlemmar och den gula gitarristen betalar allra bäst. Därefter följer den gröna trummisen, den orange keyboard-spelaren, den blåa apan på kontrabas och slutligen den lila apan som spelar både bongotrumma och tamburin. När det landar 3 identiska bandmedlemmar på ett hjul så förvandlas de dessutom till en staplad symbol. Lågvinstsymbolerna utgörs i sin tur av A, K, Q och J i minskande värdeordning.

Den vanliga wild-symbolen utgörs av en guldfärgad vinylskiva med Wild skrivet i rosa neonfärg och det finns även en Rock ’n’ Roll-wild som har den fräsiga apan med solglasögon och Elvis Presley-frilla som motiv. Det är närmare bestämt bandets huvudsångare och stjärna vid namn Simeon Chimpsky! Scatter-symbolen har slutligen 3 neonbananer och Banana Rock skrivet på, och den kan endast dyka upp på hjul nummer 1 och 5 för att aktivera freespins-bonusen!

Rock ’n’ Roll re-spins

Landar det 2 eller fler Rock ’n’ Roll-wilds på en och samma spelrunda så triggas re-spins med sticky wilds, och du får då 1 omspinn. Den Rock ’n’ Roll-wild som ligger längst till höger på hjulen dansar sedan mot den som ligger längst till vänster och slår sig samman med de eventuella vanliga wild-symboler som finns på vägen. Den rockiga wild-symbolen lämnar även efter sig klibbiga wild-symboler på de hjulpositioner den passerar, vilket kan ge dig ännu större vinster när hjulen stannat!

Banana Rock freespins & extranummerspinn

Freespins-rundan i Banana Rock aktiveras när 2 scatter-symboler landar på ett spinn, och du får då närmare bestämt spela 10 gratisspinn. Genom att samla staplade bandmedlemmar under freespins-rundan så växer din vinstmultiplikator, och du kan samla upp till 5x per bandmedlem för att säkra din bästa casinobonus! När du har spelat klart dina freespins så avslutas bonusen nämligen med att du får 1 extranummerspinn, vilket är en typ av Win Spin-funktion. Dina insamlade multiplikatorer slås då samman och appliceras på de vinster du får under ditt extranummerspinn. Det är dessutom bara bandmedlem-symboler som kan uppträda under ditt extranummerspinn och du är garanterad en riktigt skön vinst!

Slutsats

Banana Rock är en svängig spelautomat som bjuder på rejält med ös i både Rock ’n’ Roll re-spins och freespins-bonusen. Du kan dessutom vinna upp till hela 2500x din insats – vilket är en chans många spelare utan tvekan uppskattar. Banana Rock är ett mycket underhållande spel, men skulle du däremot inte fastna helt för just bonusfunktionerna så dras du garanterat in av utseendet och musiken som spelas i bakgrunden! Banana Rock påminner även en hel del om Rainbow Ryan, där den lilla pysslingen rockar loss på scen. Ta på dig dina bästa scenkläder och kliv in i strålkastarljuset tillsammans med bandmedlemmarna i Banana Rocks!

Queen's Day Tilt
Queen's Day Tilt
8.8

Queen’s Day Tilt är ett lite annorlunda slotsspel från den svenska spelleverantören Play’n......

Ticket to the Stars
Ticket to the Stars
9.6

Ticket to the Stars är en rafflande spelautomat från Quickspin, där handlingen kretsar kri......

Cazino Cosmos
Cazino Cosmos
9.5

Cazino Cosmos från Yggdrasil bjuder in till ett fartfyllt, intergalaktiskt äventyr. Musike......

Strolling Staxx: Cubic Fruits
Strolling Staxx: Cubic Fruits
9.6

Strolling Staxx: Cubic Fruits är titeln på en otroligt färgsprakande spelautomat från NetE......

Wild Falls
Wild Falls
8.4

Wild Falls från Play’n GO är en spännande spelautomat som är baserad på en stor, historisk......