Aztec Warrior Princess - recension, RTP och speltips!

8.8

Översikt

Titel
Aztec Warrior Princess
Tillverkare
Play'n GO
RTP
96.0%
Lägsta insats
1.00 kr
Högsta insats
1,000 kr
Spelautomater

Aztec Warrior Princess

Spelautomater

Aztec Warrior Princess är en äventyrsfylld spelautomat från svenska Play’n GO, där tillverkaren har tagit inspiration från den aztekiska kulturen. Detta är ett relativt populärt tema i slotsspel, vilket inte direkt är svårt att förstå då det är otroligt mystiskt och spännande på samma gång. När du öppnar spelet befinner du dig djupt inne i den mesoamerikanska djungeln bland uråldriga stenbyggnader medan trummande dov djungelmusik spelas. Bland spelfunktionerna väntar rafflande freespins där Aztec-prinsessan blir wild och ett Aztec Temple bonusspel där du får klicka fram rikedomar bakom lertäckta dödskallar. Ta dig hela vägen fram till templet för att söka efter de riktigt stora skatterna i Aztec Warrior Princess!

Freespins, bonusrundor och grundspelsmekanik

Hur du spelar Aztec Warrior Princess

Aztec Warrior Princess är en väldigt klassiskt upplagd spelautomat med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Justera bara ditt myntvärde, antal mynt och insatslinjer innan du är redo att börja spela, och du kan satsa från 1 kr upp till 1000 kr per snurr. Symbolerna i Aztec Warrior Princess är vackert tecknade och högvärdessymbolerna består av en drake, en tiger, en örn och en groda i minskande värdeordning. Dessa symboler följs av sådana som betalar lite lägre enligt A, K, Q, J och 10 tillverkade av ett träaktigt material. Wild-symbolen har ett guldfärgat mynt med en kungaliknande figur som motiv och dessa symboler ersätter alla standarsymboler i spelet, men inte freespins- eller bonussymboler. Freespins-symbolen utgörs av den vackra prinsessan i egen hög person, klädd i guldsmycken med en ståtlig huvudbonad av fjädrar. Bonussymbolen har slutligen 3 dödskallar med glimrande juvelögon i färgerna röd, blå och grön som motiv.

Aztec Warrior Princess freespins

3 eller fler freespins-symboler med prinsessan som motiv belönar dig med mellan 15-25 freespins. Landar det precis 3 freespins-symboler så får du 15 gratisspinn, medan 4 symboler ger dig 20 gratisspinn och hela 5 symboler ger dig 25 freespins. Under freespins-spelet förvandlas den fagra prinsessan till en wild-symbol, och substituerar då för övriga symboler samtidigt som den vanliga wild-symbolen också kan dyka upp på hjulen. Du kan däremot inte vinna fler gratissnurr under freespins-spelet, och du spelar dina gratissnurr med samma insats och antal linjer som den runda du aktiverade freespins genom.

Aztec Temple bonus

Dyker det upp minst 3 bonussymboler med dödskallarna på under en spelrunda så vinner du inträde till det heliga templet och bonusspelet. Det dyker då upp 3 piedestaler på skärmen och ditt uppdrag är att klicka på en av de lertäckta dödskallar som ligger framför. Du får göra 3 val och det avslöjar om du lyckas klicka fram dödskallar gjorda av diamant, guld, silver eller brons. Lyckas du klicka fram 3 dödskallar av diamant kan du förvänta dig en riktig megavinst!

Slutsats

Aztec Warrior Princess lyckas helt klart möta våra förväntningar, och det känns precis lagom spännande med freespins-spelet och bonusfunktionen med dödskallarna. Det faktum att du kan vinna upp till 1000x din insats känns inte heller helt fel, utan är snarare ett än mer sporrande inslag. Gillar du spelautomater som kretsar kring tuffa prinsessor kan du även testa några spinn i Moon Princess som Play’n GO släppte under sommaren 2017, alltså bara ett par månader efter att Aztec Warrior Princess släpptes!

Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......

Scudamore's Super Stakes
Scudamore's Super Stakes
9.8

Scudamore’s Super Stakes från NetEnt är helt klart det rätta spelet för dig som älskar far......