Turnera i de bästa slotsen & vinn en del av 50 000 kr varje dag!

Turnera i de bästa slotsen & vinn en del av 50 000 kr varje dag!

Det tidigare enorma utbudet av kampanjer, bonusar och tävlingar har verkligen förändrats hos våra svenska casinon som ett resultat av den nya spellagstiftningen, men det betyder däremot inte att det råder total torka. I skrivande stund har du nämligen chansen att kamma hem extra kontanter – bara genom att snurra i roliga spelautomater. Inne hos Storspelare körs det på i full fart med dagliga Februari-turneringar under hela månaden för att liva upp stämningen i kylan och mörkret. Varje dag delar Storspelare ut hela 50 000 kr uppdelat mellan 50 spelare, och det bästa av allt är att du får en ny chans att vara med och tävla varje dag. När varje turnering har avslutats så går en spelare bland annat hem med hela 15 000 kr helt själv!

Det krävs bara ett lyckat snurr för att du ska placera dig på topplistan, glöm bara inte att du måste anmäla dig inför varje enskild turnering. Det hela går sedan bara ut på att spela slots, och Storspelare har inför varje turnering valt ut ett kampanjspel som gäller för dagen. Idag är det Iron Girl som gäller och du har fram till klockan 00.59 på dig att delta. Morgondagens turnering drar därefter igång klockan 01.01 och då är det Golden Colts du ska jaga den största vinsten på ett snurr i. Februari-turneringarna avslutas sedan i Moon Princess på torsdag, och lyckas du bli en av de 50 spelarna som får den högsta utjämnade vinsten på ett enda snurr under någon av de återstående kampanjdagarna så vinner du en del av den totala prispotten. De dagliga prispotterna följer samma mönster, och de ser ut som följer:

Plats 1: 15 000 kr
Plats 2: 5000 kr
Plats 3: 3500 kr
Plats 4: 2500 kr
Plats 5: 1500 kr
Plats 6-10: 1000 kr
Plats 11-40: 500 kr
Plats 41-50: 250 kr

Alla kontantpriser är helt omsättningsfria och delas ut som riktiga pengar så fort de respektive, dagliga turneringarna har avslutats. Februari-turneringarna pågår nu som bekant under varje dag fram till och med den 28:e februari, och du har med andra ord ett par chanser kvar att försöka placera dig på de dagliga topplistorna och därigenom vinna extra kontanter. Svårare än såhär är det inte, och det bästa av allt är att du direkt kan bege dig till Storspelare för att ge dig in i dagens upplaga av Februari-turneringarna!
Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......

Scudamore's Super Stakes
Scudamore's Super Stakes
9.8

Scudamore’s Super Stakes från NetEnt är helt klart det rätta spelet för dig som älskar far......