Tävla om resa till ett av världens 7 underverk & få en grym välkomstbonus!

Tävla om resa till ett av världens 7 underverk & få en grym välkomstbonus!

Har du alltid velat se åtminstone ett av världens 7 moderna underverk? Då ska du se till att klicka dig in till LeoVegas illa kvickt, för där pågår nämligen just nu en kampanj där du har chansen att vinna en resa till just ett av världens 7 underverk! Det är alltså hos LeoVegas du får chansen att förvandla drömmen till verklighet under 4 veckor där 4 stycken drömliknande resor ska lottas ut, till ett värde av 100 000 kr vardera. Tävlingen rullar varje vecka mellan måndag och söndag, och på måndagen efter varje kampanjvecka är det dags för veckans slumpmässiga dragning där en underverksresa ska delas ut. Första pris är en resa till ett av underverken och som vinnare väljer du själv vilket du vill besöka. Även de spelare som dras på plats 2-11 får varsin vinst, och det handlar närmare bestämt om hela 10 000 kr vardera.

Först på listan över de 7 underverk du kan vinna en resa till så hittar vi den historiska staden Chichén Itzá i Mexiko, som idag är en arkeologisk plats vars tempelruiner lockar turister från hela världen. Näst på tur hittar vi den 38 meter höga kristusstatyn Cristo Redentor i Brasilien, som blickar ut över Rio de Janeiro. Colosseum i Italien, den storslagna amfiteatern där gladiatorerna kämpade för sina liv och underhöll Roms befolkning, följer efter Cristo Redentor. Därefter väntar det praktfulla mausoleet Taj Mahal i Indien och den Kinesiska Muren i Kina som är världens längsta byggnadsverk med sina 6000 km. Näst på tur hittar vi Petra i Jordanien. Precis som Chichén Itzá så är den antika staden Petra idag en arkeologisk plats med fantastiska ruiner. Sist men inte minst väntar Machu Picchu i Peru – en välbevarad bergsstad där besökare får uppleva den mytomspunna inkakulturen. Det är verkligen inte alla nätcasinon som satsar lika stort på priser i sina tävlingar och kampanjer som LeoVegas, och vi förstår om det redan nu kliar ordentligt i fingrarna på dig efter att sätta igång med lottinsamlandet! Bara genom att logga in på ditt LeoVegas-konto via din mobiltelefon en gång om dagen så belönas du med 1 lott som med lite tur kan resultera i ett magiskt äventyr. Du kan bara tjäna 1 lott om dagen på detta vis, men du kan även tjäna extralotter genom att spinna i något av de utvalda spelen som du kan hitta i spelkategorin 7 Underbara Favoriter hos LeoVegas. De utvalda kampanjspelen innefattar Wolf Gold, Wild Toro, Golden Fish Tank, Book of Dead, Jack and the Beanstalk, Big Bad Wolf samt Immortal Romance. Varje gång du spelar för 1000 kr i ett eller fler av de utvalda spelautomaterna så belönas du med 1 ytterligare lott. På detta sätt får du lov att skramla ihop max 10 lotter per dag, och med andra ord kan du totalt samla in 11 stycken lotter per kampanjdag inför kommande prisdragningar.

Är LeoVegas helt nytt för dig så får du först och främst ta del av en grym välkomstbonus när du skapar ditt konto. Välkomsterbjudandet består först av 20 freespins direkt efter registrering, följt av hela 4 stycken insättningsbonusar och ännu fler freespins. Totalt sett så kan du få upp till 50 000 kr i bonuspengar och hela 400 gratisspinn på dina fyra första insättningar, och det ger dig garanterat den bästa möjliga starten på ditt äventyr hos LeoVegas!
Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......

Scudamore's Super Stakes
Scudamore's Super Stakes
9.8

Scudamore’s Super Stakes från NetEnt är helt klart det rätta spelet för dig som älskar far......