Mr Green firar exklusiv spelautomat med storslagen prisjakt!

Mr Green firar exklusiv spelautomat med storslagen prisjakt!

Häng med på en fartfylld resa tvärs över jorden tillsammans med Mr Green, där målet med äventyret kort och gott handlar om kontanter i mängder! Anledningen till dessa rafflande festligheter är att sajten alldeles nyligen lanserade sin egna, exklusiva spelautomat med titeln Finding Mr Green, och detta är givetvis något som måste firas riktigt ordentligt. Vi befinner oss just nu i den tredje etappen av kampanjen, och den äger rum i London i det som Mr Green valt att kalla ”Hide” Park. Etapp nummer 3 avslutas tisdagen den 12:e mars klockan 23.59 så du har med andra ord gott om tid på dig att uppta jakten på gömda kontantpriser. Mr Green väljer närmare bestämt ut ett gäng av de absolut bästa slotsen du kan hitta i sajtens spelkollektion under kampanjperiodens gång, och de spel som gäller just under denna etapp är Rainbow Ryan, Vikings go Wild och Champions of Rome.


Du måste spela för minst 10 kr spinnet för att dina spel ska vara kvalificerade och kanske lyckas du hitta ett av de totalt 100 gömda kontantpriserna, som tillsammans uppnår ett värde av hela 100 000 kr! Varje gång du spelar en runda i någon av de utvalda spelautomaterna för minst 10 kr snurret så finns det nämligen en chans att du helt plötsligt stöter på ett kontantpris – och alla prissummor delas ut i riktiga kontanter utan krav på omsättning! Du kan hela tiden se den aktuella totala prispotten som finns kvar i alla de 3 kampanjspelen, så du kan även se när alla tillgängliga priser har delats ut. De kontantpriser som finns tillgängliga i den totala 100 000 kronors-potten är följande:

1x 15 000 kr
1x 10 000 kr
1x 5000 kr
1x 3000 kr
1x 2000 kr
5x 1500 kr
10x 1000 kr
30x 750 kr
50x 500 kr

Det är alltså inte svårare än såhär att delta i denna rafflande kampanj, utan du behöver bara spinna i 3 av Mr Greens favoritspel. Vill du själv testa lyckan och se om du har turen att lägga vantarna på ett av kontantpriserna så skickas du raka vägen in till Mr Green om du klickar här!
Dwarf Mine
Dwarf Mine
9.6

Det gäller att du gräver riktigt djupt för att hitta de stora guldklimparna i Dwarf Mine f......

Temple of Nudges
Temple of Nudges
9.5

Temple of Nudges är namnet på den spelautomat NetEnt serverade till oss i slutet av mars 2......

The Grand
The Grand
9.7

The Grand från Quickspin transporterar dig tillbaka till det glamourösa 20-talet, där allt......

Cash Vandal
Cash Vandal
8.5

Häng med på en rafflande resa genom Europas mest spännande städer i Cash Vandal från Play’......

Scudamore's Super Stakes
Scudamore's Super Stakes
9.8

Scudamore’s Super Stakes från NetEnt är helt klart det rätta spelet för dig som älskar far......